چرا درب اتوبوسی مناسب نیست
در فولدینگ اتوماتیک یا در اصطلاح عامیانه همان در اتوبوسی جزء دسته درب های اتوماتیک است که بازشویی بسیار مناسب به محیط می دهد. این سیستم که طراحی شده برای فضاهایی با عرض کم و محدود است می تواند با جمع کردن لت ها (لنگه های متحرک) بازشویی تا حدود ۸۵ درصد عرض را آزاد کند تا تردد صورت گیرد. در این مقاله به بررسی چرا درب اتوبوسی مناسب نیست می پردازیم.
درب فولدینگ عملکردی مشابه درب های اتوبوس شهری دارد که درب ها در یک مسیر خطی به طرفین و روی هم جمع می شوند به همین دلیل در اصطلاح به آن درب اتوبوسی می گویند. عدم وجود لت ثابت در این سیستم ها و کوچک بودن عرض لت ها به محیط کمک می کند تا بیشترین بازشو را داشته باشد. سرعت کم در هنگام باز شدن و بسته شدن از بزرگترین معایب اتوماسیون که فرد را خسته می کند تا بتواند فضای آزاد جهت عبور فراهم شود.
چرا درب اتوبوسی مناسب نیست
ایجاد استهلاک در بین لت ها، ریل و غلتک از اولین عوامل مناسب نبودن و رد شدن سیستم اتوماسیون توسط کارشناسان فنی و خبره در زمینه درب های اتوماتیک است. سرعت پائین در هنگام گشوده شدن درب از دیگر عوامل رد شدن آن است که در صورت افزایش سرعت موتور به صورت دستی خود عامل تشدید کننده ای برای احتمال کاهش عمر مفید دستگاه خواهیم شد. هزینه بالا در هنگام تولید و ارائه آن نیز از دیگر عوامل بازدارنده تهیه این محصول است که نسبت به مدل های مشابه خود از قیمت بالاتری برخوردار است.
اگر بخواهیم دلایل عدم تائید درب فولدینگ را بر صورت خلاصه پاسخ گو باشیم و به سوال چرا درب اتوبوسی مناسب نیست جواب بودیم می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم…
- استهلاک بالا در ارائه خدمات
- هزینه تمام شده بالا در هنگام خرید
- سرعت کم در هنگام باز و بسته شدن
با توجه به مطالب فوق می توان اینگونه نتیجه گیری کرد یکی از نیاز های اصلی جهت نصب و راه اندازی و حتی استفاده از درب شیشه ای خودکار سهولت در استفاده و رفت و آمد است که بتواند در کمترین زمان ممکن تردد را برای کاربر خود فراهم کند. اگر بخواهیم سیستم جایگزین درب اتوبوسی را بیان کنیم می توان از درب تلسکوپی یک طرفه و یا حتی درب اسلایدینگ اتوماتیک نام برد که با توجه به محیط و فضا بازشویی مناسب می دهند.
درب اتوبوسی اتوماتیک یکی از سیستم هایی است که به دلیل کارایی نامناسب رو به افول است و عمر حضور آن در بازار تمام شده است.